Alyssa Milano wordt 50 met selfie zonder filter: 'Niet bijwerken. Geen make-up'

20 Dec 2022

Alyssa Milano wordt 50 met selfie zonder filter: 'Niet bijwerken. Geen make-up'

Alyssa Milano deelt een verbluffende make-upvrije selfie om haar 50ste verjaardag te vieren. (Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Alyssa Milano stapt in stijl de vijftig binnen.

Om de grote 5-0 te vieren, deelde de Charmed-aluin maandag een make-upvrije selfie met een krachtige boodschap op Instagram.

"Dit is 50. Geen filter. Niet bijwerken. Geen make-up", schreef de actrice en #MeToo-activist bij een foto van zichzelf. "Ik zal deze dag doorbrengen zoals elke dag. Ik zal een beetje bewegen, veel liefhebben, dienstbaar zijn en mijn zegeningen tellen."

Ze vervolgde: "Ik ben blij hier te zijn. Precies hier. Op dit moment. In deze tijd. In mijn tijd. In jouw tijd. Er is nog zoveel om naar uit te kijken! En weet je wat? OK om terug te kijken naar waar ik ben geweest, waar ik vandaan kwam, hoe ver ik ben gekomen, wie er in mijn leven is gekomen en wie is gebleven.

"Bedankt voor al je steun en verjaardagswensen", concludeerde ze. "Laten we doorgaan."

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

Het bericht verwelkomde een ongelooflijke hoeveelheid steun van Milano's volgers.

"Gefeliciteerd schoonheid!" schreef supermodel Paulina Porizkova.

Milano's Who's the Boss? co-ster Tony Danza schreef: "Gefeliciteerd met je verjaardag!!!"

Sommigen reageerden met anekdotes over hoe Milano hun leven heeft geïnspireerd.

"Gefeliciteerd Koningin!" een fan merkte op. "Toen ik opgroeide, keek ik altijd naar herhalingen van Charmed, elke kans die ik kon krijgen, werd soms zelfs overgeslagen om een ​​aflevering of twee te kijken en ongetwijfeld was Phoebe mijn favoriet 😍 Haar stijl, haar haarveranderingen, de vooruitgang in haar personage van seizoen 1-8 ik leefde voor JOU nog steeds!"

"Ik zegen je hiervoor. En voor alles wat je doet", schreef een bewonderaar. "Ik had het geluk je te horen spreken op de Women's March in Atlanta. Je wordt gewaardeerd."

Dit is niet de eerste keer dat Milano een make-uploze selfie deelde om haar verjaardag te vieren. In 2020, op haar 48e verjaardag, deelde de ster een soortgelijk bericht.

“Dit is 48. Geen filter. Geen make-up. Gewoon mijn huid waar ik super comfortabel in ben geworden', schreef ze destijds. "Mijn lichaam maakt knetterende geluiden als ik loop. Mijn dochter vroeg me onlangs waarom mijn kont zo [wiebelend] is. Soms vergeet ik dingen. Ik ben de hele tijd moe."

Verhaal gaat verder Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Maar over het algemeen ben ik gewoon dankbaar voor dit leven. Mijn leven. Als iemand me zou vertellen dat ik voor het volgende leven mag kiezen met wie ik terugkom, zou ik weer voor mezelf kiezen. Zelfs met het verdriet dat ik heb doorstaan. Net als kintsugi - ik ben opengebroken en hersteld en nog een keer gebroken, 'vervolgde ze, verwijzend naar de Japanse traditie van het repareren van aardewerk. "We zijn allemaal veerkrachtig."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.