Costco-klanten zeggen dat dit de absoluut beste deals in het magazijn zijn

20 Dec 2022

Costco-klanten zeggen dat dit de absoluut beste deals in het magazijn zijn

Door de inflatie zijn deals tegenwoordig vrij moeilijk te vinden, en daarom zijn we extra dankbaar dat we Costco in ons leven hebben.

Het alleen-ledenmagazijn maakt het mogelijk om met korting te winkelen voor gezinnen (en zelfs voor kleine teams), dankzij hun belachelijk goede aanbiedingen voor alles van toiletpapier tot rotisserie-kip. Maar sommige deals zijn beter dan andere.

Voor de beste deals ooit wendden we ons tot Costco-klanten zelf, die onvermurwbaar hun keuze kenbaar maakten op Reddit.

GERELATEERD: Costco verkoopt chocoladeschilferkaas en het winkelend publiek is geïntrigeerd

1

Rotisserie-kip

rijen costco rotisserie-kip

"Geen schattenjacht nodig", zegt een redditor. De rotisserie-kip, een stevig volledig geroosterd, gekruid, sappig, kant-en-klaar meesterwerk van drie pond, zit trots in het midden van elke Costco en draait zijn hielen terwijl hij wacht (niet te lang) op Costco-klanten om te zwaaien langs en pak het.

Costco verkoopt er jaarlijks 100 miljoen van, wat voor niemand een verrassing is. Met een prijs van $ 4,99 per vogel kan de ketting die kuikens nauwelijks lang genoeg in de oven houden om te bakken. De kippen zijn het groenblijvende equivalent van een Black Friday doorbuster.

Eet dit, niet dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

2

De hotdogs

costco hotdog en frisdrank

Je hoeft niet eens langs te komen met een enorme boodschappenlijst om deel te nemen aan deze deal. Ga direct naar het cafégedeelte en geniet van de $ 1,50 hotdog-combodeal, waarmee je een frisdrank krijgt om op te starten.

De prijs van dit juweeltje is sinds de introductie in 1985 hetzelfde gebleven en Costco belooft die prijs nooit te verhogen. "Ik koop er twee, en dat is mijn maaltijd", zegt een hongerige Redditor. "Ik weet niet waar ik anders een snelle maaltijd kan krijgen die zo lekker smaakt voor slechts $ 3 in totaal."

3

Wodka

kirkland wodka

Redditors adviseren u om de slijterij over te slaan en rechtstreeks naar uw dichtstbijzijnde Costco te gaan. De zesvoudig gedistilleerde wodka van het merk Kirkland uit het magazijn is minder dan $ 25 na belastingen voor de fles van 1,75 liter. Dezelfde maat fles Smirnoff kost ongeveer $ 60. "Twee flessen alleen al maken het lidmaatschap van $ 60 de moeite waard", zei een persoon.

4

Ciabattabrood

costco ciabatta-broodjes

Je kunt er 18 krijgen voor $ 6, vers gebakken in de winkel. Een persoon op Reddit zegt dat hij graag sla, oude kaas, mosterd, mayo, sriracha en Costco's Rotisserie-kip toevoegt om heerlijke sandwiches te maken.

Verhaal gaat verder

"Rol ze in voor je lunch, de broodjes houden alles goed vast om onderweg te eten", zeggen ze. "Beter dan welk ambachtelijk spul dan ook bij Starbucks voor een fractie van de prijs, en het smaakt fantastisch."

5

Extra Vierge Olijfolie

Kirkland signature biologische extra vierge olijfolie

De Kirkland EVOO-fles is enorm, met een inhoud van 2 liter. Het is koudgeperst, USDA biologisch en goedkoper dan bijna elke eerlijke fles die er is. Bovendien zeggen diëtisten zoals Sydney Greene dat de kwaliteit buitengewoon uitstekend is.

"In tegenstelling tot andere merken bevatten sommige olijfolie ook andere zaad- of plantaardige oliën die afbreuk doen aan de voedingswaarde van olijfolie", zegt ze. "Dit is een hoogwaardige 100% olijfolie met een betaalbaar prijskaartje." De olijven worden niet geteeld met schadelijke pesticiden, dus u kunt er zeker van zijn dat u geen gezondheidsproblemen zult krijgen die verband houden met de EVOO.

6

Wijn

kirkland signature rioja reserva-wijn

Ja, we zijn weer terug bij de alcoholsectie. Maar echt, de deals hier zijn geweldig, volgens Reddit. "Het Kirkland Malbec-reservaat is ver boven zijn prijs", zegt een persoon op Reddit. "De Rioja Reserva is echt fantastisch - vooral voor $ 8 per fles," voegt een ander toe.

En een derde beveelt de Ti Point Sauvignon Blanc aan, die volgens iemand anders beter is dan de meeste Sauvignon Blancs van $ 15 in andere winkels. De Brut Sparkling is ook geweldig voor een zeer redelijke prijs, en de champagne is een Redditor's favoriete fles van $ 20 die er is. Moraal van het verhaal: koop de wijn van het merk Kirkland. Het is geweldig.