Costco verkoopt chocoladeschilferkaas en het winkelend publiek is geïntrigeerd

20 Dec 2022

Costco verkoopt chocoladeschilferkaas en het winkelend publiek is geïntrigeerd

De producten van Costco behoren tot de meest besproken kruidenierswaren op internet. Denk bijvoorbeeld aan de kenmerkende Cauliflower Crust Pizza die Reddit stormenderhand veroverde? Of de Super Premium Vanilla Ice Cream waar de mensen naar toe stroomden?

Dan zijn er items die opvallen puur omdat ze zo zijn. . . intrigerend raar. En Zappala's Baked Chocolate Chip Ricotta, die weer rondjes maakt op social media, is daar een van. De kaas heeft de interesse van het winkelend publiek getrokken omdat het een ingrediënt bevat dat maar weinigen in een kaas zouden verwachten: chocolade.

Op 18 december kondigde Instagram-gebruiker @costcobuys aan dat de voedselmashup nu weer beschikbaar is in het magazijn en schreef: "Deze kaas is veelzijdig en heerlijk... iemand pannenkoeken met chocoladericotta?!" En jongen, hadden mensen dingen te zeggen.

GERELATEERD: Costco's "beste" ijs is te koop - als je de vriezerruimte kunt vinden

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

De in Italië geïmporteerde ricotta van $ 13,89 per pond wordt beschreven als een 'romige dessertkaas met chocolade', waarbij op de verpakking staat dat het product 'goed samengaat met prosecco'. Oké, dus de kaas wordt eigenlijk als dessert bestempeld, wat de chocolade verklaart, maar het zorgt er zeker voor dat de meesten van ons een dubbele take doen.

"Ziet er absoluut heerlijk uit", merkte een Instagram-gebruiker op. Ondertussen was een handvol mensen niet zo enthousiast over het item. Eén persoon schreef: "Nee! Alleen NEE!", terwijl een ander opmerkte: "Dit is piek-Amerika – hoe kunnen ze Ricotta dit aandoen?"

In reactie op de personen die hun afkeer van de zoete kaas uitten, vergeleken verschillende mensen het product echter met Italiaanse cannoli-vulling.

"Lmao wat denken jullie allemaal dat er in een cannoli zit?? 🤣," schreef een persoon. "Ik kan aan sommige opmerkingen zien dat velen van jullie nog nooit een cannolo hebben gehad," zei een ander.

Dit is niet de eerste keer dat Costco's Baked Chocolate Chip Ricotta een online conversatie op gang bracht. In januari plaatste een Reddit-gebruiker een foto van het product, wat ertoe leidde dat meerdere mensen over de kaas kropen en deelden hoe ze van plan waren ervan te genieten: gecombineerd met cannoli-chips, graham crackers, biscotti, vanillewafels en zelfs vanille Oreos.

Verhaal gaat verder

Costco's chocolate chip cheese is echter niet de enige zoete lekkernij die de aandacht trekt. Vorige week kondigde @costcobuys aan dat de Christmas Tuxedo Chocolate Mousse Cake van de pakhuisclub terug is. Het gelaagde dessert bestaat uit chocoladetaart, chocolademousse, witte chocolademousse en stukjes brownie, geglazuurd met chocoladeganache en een rode "Merry Christmas" geschreven op de bovenkant.

Eet dit, niet dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!