HGTV-ster Erin Napier zegt dat ze 'niet verwacht': 'Het is raar en een beetje onbeleefd om constant te speculeren of een vrouw zwanger is'

20 Dec 2022

HGTV-ster Erin Napier zegt dat ze 'niet verwacht': 'Het is raar en een beetje onbeleefd om constant te speculeren of een vrouw zwanger is'

Erin Napier bevestigt dat ze niet zwanger is na speculaties van fans. (Foto: Manny Carabel/Getty Images)

Erin Napier zet de zaken recht.

Maandag ging de HGTV-ster, 37, naar haar Instagramverhalen om te bevestigen dat ze niet zwanger is, daarbij verwijzend naar het feit dat fans begonnen te speculeren dat ze in verwachting was nadat ze weigerde koffie te drinken in de nieuwste aflevering van Home Town, die ze mede-gastheer is met haar man, Ben Napier.

"Re: de aflevering van gisteravond, ik verwacht het niet, ik drink gewoon geen koffie", schreef de moeder van twee. "Ik zal het niet verwachten. Jullie hoeven niet op Google te denken dat we cryptische hints laten vallen. Er zijn geen hints. Onze familie is compleet. Het is raar en een beetje onbeleefd om constant te speculeren of een vrouw zwanger is."

De HGTV-ster, 37, maakte duidelijk dat ze in de toekomst niet meer kinderen verwacht. (Instagram/ErinNapier)

Napier en haar man hebben twee dochters, de 5-jarige Helen en de 18 maanden oude Mae. En dit is niet de eerste keer dat de moeder haar platform gebruikt om haar waarheid te spreken.

In een optreden in oktober 2022 op de Townsizing-podcast legde ze uit dat mensen een vertekend beeld hebben van hoe hun stad in Mississippi er echt uitziet.

"We hebben inderdaad internet, weet je, in tegenstelling tot wat je nu over ons zou denken. We hebben schoenen en tanden in Mississippi, en internet", grapte ze destijds. "Ik denk dat een van de grote misvattingen is dat het podunk is en dat het achterlijk is. Er zijn podunk en achterlijke mensen op elke vierkante centimeter van dit land. Het is niet zoiets als een probleem in een kleine stad."

"Small-town America heeft dit echt rijke en smaakvolle verhaal te vertellen," voegde Napier eraan toe, erkennend dat het veranderen van deze percepties een grote missie van de serie is. "We moeten extra hard werken om de stereotypen te bestrijden die mensen al hebben over het kleine stadje Amerika."

Het stel heeft deze feestdagen zeker de handen vol. In een interview op 1 december met Yahoo Life legden de Napiers uit dat ze een strikt systeem hebben als het gaat om wat de kerstman hun dochters brengt.

"Ze krijgt iets wat ze wil, iets wat ze nodig heeft, iets om aan te trekken en iets om te lezen - dus elk vier cadeaus," legde Napier uit. "De meest bescheiden zal van de Kerstman komen. Het is iets waar we ons bewust van willen zijn, want ik heb ergens gelezen over kinderen die na Kerstmis naar school gaan en vergeleek wat de Kerstman hen bracht. En de kinderen die niet zo'n enorm, extravagant geschenk kregen, ze vragen zich af 'houdt de kerstman niet zoveel van mij?' We proberen de focus te verleggen."

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Ben en Erin Napier pakken misvattingen over hun kleine stadje in het zuiden aan: 'Er zijn podunk en achterlijke mensen' ","description":"

Home Town-sterren Ben en Erin Napier erkennen de grootste misvattingen over het leven in een plaats als Laurel, Miss.","thumbnailUrl":"https://s.yimg.com/uu /api/res/1.2/eLeNoTUVMexB6SVXaAk0CA--~B/dz0xMjgwO2g9NzIwO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u/https://media-mbst-pub-ue1.s3.amazonaws.com/creatr-uploaded-images/2022-10/17c1c0a0-4e74-11ed-b5e4 -055497df77ed","uploadDate":"2022-10-17T22:43:34Z","duration":"PT52S","contentUrl":"https://video.media.yql.yahoo.com/v1/video /sapi/hlsstreams/4749f555-e880-36eb-876e-5edd82b395bc.m3u8?site=lifestyle®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src=sapi","embedUrl":"https://www.yahoo.com/lifestyle/ben -erin-napier-address-misconceptions-224334698.html?format=embed","identifier":"4749f555-e880-36eb-876e-5edd82b395bc"}

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.