Lori Harvey zegt dat ze haar 'egoïstische' tijdperk ingaat: 'Het ging er altijd om dat ik gehecht was aan iets of iemand'

20 Dec 2022

Lori Harvey zegt dat ze haar 'egoïstische' tijdperk ingaat: 'Het ging er altijd om dat ik gehecht was aan iets of iemand'

Lori Harvey zegt dat ze klaar is om egoïstisch te zijn. (Foto door Rodin Eckenroth/Getty Images)

Op 25-jarige leeftijd heeft Lori Harvey de kunst van het mysterie onder de knie en klom ze snel op als een van de populairste "It"-meisjes van het internet.

Maar in een interview met Essence deelde de coverster van januari/februari hoe diezelfde ongrijpbaarheid haar onderwerp heeft gemaakt van eindeloze speculatie en ongegronde discussies, waardoor het tweesnijdende zwaard van mystiek wordt blootgelegd.

"Omdat ik de hele tijd zo stil ben geweest, heeft het internet verhalen voor me gecreëerd", zei ze.

Harvey is geen onbekende in het veroorzaken van opschudding in haar persoonlijke leven. Dit is grotendeels te danken aan haar datinggeschiedenis, waaronder de hartenbreker Michael B. Jordan uit Hollywood. Onlangs is ze in verband gebracht met Snowfall-ster Damson Idris.

Maar het zijn niet alleen de opvallende gezichten waarmee Harvey wordt geassocieerd, waardoor ze een van de favoriete onderwerpen van Twitter is. Haar talent om stil te blijven, zelfs als ze trending is, heeft haar onweerstaanbaar gemaakt voor zowel fans als critici.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

"Mensen nemen gewoon alle roddels en geruchten die ze hebben, en creëren dat vervolgens als waarheid. In werkelijkheid is het meestal zo ver van de waarheid dat het moeilijk kan zijn," zei Harvey.

Maar als dochter van The Original Kings of Comedy-legende Steve Harvey en fashionista Majorie Harvey, heeft ze geen gebrek aan zelfbevestigend advies en deelt ze een mantra van haar moeder die haar helpt het lawaai te dempen.

"Voor degenen die je kennen en van je houden, is geen antwoord nodig. Maar voor degenen die dat niet doen, is geen antwoord voldoende", vertelde Harvey. "Dat is waar het sterke zelfgevoel in het spel komt. Gewoon begrijpen en echt weten wie ik ben, en me intern niet laten beïnvloeden door meningen of geluiden van buitenaf."

Hoewel geruchten over haar romantische gebeurtenissen misschien interessant zijn voor het grote publiek, betreedt Harvey trots haar 'egoïstische' tijdperk. En met wie ze uitgaat, liefheeft of weggaat, is het minst interessante aan haar.

"Ik heb het gevoel dat het er altijd om ging dat ik gehecht was aan iets of iemand," zei ze. "Deze keer gaat het over mij. Zelfliefde, zelfzorg, zelfreflectie. Ik ben momenteel een beetje egoïstisch. Het is mijn tijd."

Verhaal gaat verder

Toch kan Harvey de niet aflatende stroom van meningen die de ronde doen over enkele van de meest intieme aspecten van haar leven niet negeren en erkennen dat het haar wel raakt.

"Het kan soms moeilijk zijn, vooral omdat ik een zeer privépersoon ben", zei ze.

Maar als het gaat om kritiek op haar keuze van mannen en de duur van haar relaties, kan het Harvey niet zoveel schelen.

"Ik denk vaak dat mensen projecteren," zei ze, erop wijzend dat veel mensen het gewoon niet gewend zijn om een ​​vrouw op haar eigen voorwaarden te zien daten. "Meestal heb ik gemerkt dat als het jongens zijn die er zo over denken, dat komt omdat ze weten dat ze niet aan je normen kunnen voldoen. En dat is ook oké. Niet alles is voor iedereen weggelegd."

Nu amper 26, heeft Harvey het grootste deel van haar volwassen leven in de openbaarheid doorgebracht, een weliswaar moeilijke prestatie. En hoewel ze vaak wordt aangeprezen als een 'icoon' van 21e-eeuwse dating voor jonge zwarte vrouwen, beweert ze dat ze nog maar een twintiger is die aan het leren is.

"Wat ik graag zou willen dat mensen weten, is dat ik een jonge vrouw ben die het gewoon probeert uit te zoeken - maar ik probeer het uit te zoeken in de publieke belangstelling," zei Harvey. "Dat vergroot alles. Het vergroot je fouten. Het vergroot de ups en downs van gewoon door je leven navigeren en het zelf uitzoeken."

Ze maakte ook duidelijk dat hoewel ze zichzelf altijd op de eerste plaats zal zetten, het niet de bedoeling is dat ze op anderen neerkijkt.

"Het gaat er niet om arrogant te zijn of het gevoel te hebben dat ik te goed ben, of te dit of te dat. Ik weet wat ik waard ben, en ik weet wat mijn waarde is. Ik ga daar geen compromissen over sluiten, geen genoegen nemen of accepteren iets minder dan wat ik weet dat ik verdien," zei ze.

Ervoor zorgen dat eigenliefde voorrang heeft op eventuele externe validators, is de huidige werkwijze van de oprichter van SKN by LH, en ze adviseert anderen om een ​​soortgelijke mantra te gebruiken.

"Zet jezelf op de eerste plaats. Houd van jezelf. Zet jezelf op het hoogste voetstuk en kom nooit naar beneden," zei ze.

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.