Marjorie Taylor Greene en Lauren Boebert worden persoonlijk in zeer openbare ruzie

20 Dec 2022

Marjorie Taylor Greene en Lauren Boebert worden persoonlijk in zeer openbare ruzie

Extreemrechtse afgevaardigden Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) en Lauren Boebert (R-Colo.) wisselden maandag klappen uit in een meningsverschil over de volgende House-spreker.

Op een conferentie van Turning Point USA in Phoenix bekritiseerde Boebert Greene voor het steunen van de huidige House Minority Leader Kevin McCarthy (Californië) als spreker.

"Ik ben in lijn gebracht met Marjorie en beschuldigd van het geloven van veel van de dingen waarin zij gelooft," zei Boebert. "Ik geloof hier niet in, net zoals ik niet geloof in ... Joodse ruimtelasers", voegde ze eraan toe, verwijzend naar een van Greene's meest belachelijk gemaakte complottheorieën.

Greene reageerde op Twitter en beschuldigde Boebert van "middelbare schooldrama" en merkte op dat de Republikein uit Colorado op het scherpst van de snede de herverkiezing won.

“Ik heb Lauren Boebert gesteund en gedoneerd. President Trump heeft Lauren Boebert gesteund en gedoneerd. Kevin McCarthy heeft Lauren Boebert gesteund en gedoneerd. Ze haalde amper 500 stemmen”, tweette Greene.

“Ze neemt graag onze $$$ aan, maar als haar wordt gevraagd: Lauren weigert president Trump te steunen, ze weigert Kevin McCarthy te steunen, en ze gooide me kinderachtig onder de bus voor een goedkope soundbite.”

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien. Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij om het te zien.

In de nasleep van de tegenvallende resultaten van de Republikeinen tijdens de tussentijdse verkiezingen, weigerde Boebert vorige maand het bod van Donald Trump voor 2024 te steunen. , Regering van Florida, Ron DeSantis.

Ze is ook gestopt met het steunen van McCarthy terwijl hij wedijvert om het sprekerschap te hervatten met een krappe GOP-meerderheid in januari. Ze zei maandag dat ze hem niet zou steunen tenzij er een mechanisme was om hem uit zijn functie te verwijderen.

Greene heeft gebroken met een alliantie van extreemrechtse wetgevers die zich verzetten tegen de uitdaging van McCarthy en haar volledige steun achter hem hebben geworpen.

Gerelateerd...

Nieuwe bijnaam met maffiathema voor de GOP van Marjorie Taylor Greene werkt averechts

Marjorie Taylor Greene onderwijst de wereld over wat een 'echte opstand' maakt

Lauren Boeberts strijdkreet aan conservatieven doet iedereen hetzelfde zeggen